Rotzooi Festival 2019

26/05/2019
Gefermenteerde dranken - Fermented Drinks

Vandaag voor de eerste keer het Rotzooi Festival op het smaakpark in Ede bezocht. Dit festival is opgezet door de ‘Rotjongens’ Christian Weij (van het boek: Verrot Lekker) & Meneer Wateetons (van het boek: Over Rot).

Tip: Check de net gelanceerde boeken: Verrot Gezond & Over Charcuterie


Via de workshop van Carolien de Kort – Queen Ferment kennisgemaakt met Kefir. Inmiddels aan de derde batch en druk aan het smaak-experimenteren met Kefir.


Pot Kombucha - Jar with Kombucha

Ook voor het eerst Kombucha geproefd en gemaakt in de workshop van Joyce Bergsma – Eat Live Love Food. De gekregen SCOBY voor de Kombucha groeit vooralsnog ook goed.

…. keep you posted

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: